Kép: Northfoto

Britney Spears életrajzi könyvében mesél a gyámság alatt eltöltött 13 évéről

2023.12.30.Bulvár

Nemrég került a hazai könyvesboltok polcaira is Britney Spears memoárja, amelyben az énekesnő sok megdöbbentő eseményről számol be, de régi kapcsolatairól sok titkot elárul.

Az elmúlt években Britney Spearsről sokat olvashattunk, hiszen sikeresen pert nyert édesapja ellen, és már nem áll gyámság alatt. Az idei év elején be is jelentette, hogy hamarosan kiadásra kerül a memoárja, melyben beszámol arról, hogyan élte meg a sztárságát, de a gyámság alatt eltöltött 13 évéről is beszél, ahogyan arról is, mi vezetett oda, hogy fotósok szeme láttára borotválja le a saját haját. Az elmúlt hónapokban több információ is kiszivárgott a készülő könyvről, tehát már lehetett tudni, hogy kötetben szó le majd Colin Farrell-hez és Justin Timberlake-hez fűző viszonyáról.

A The Sun többször is cikkezett a készülő könyvről, még a megjelenés előtti héten is írtak róla, hogy milyen titkok derülnek majd ki az énekesnő memoárjából. A könyv valószínűleg sokat hoz majd a konyhára, a becslések szerint Britney Spears körülbelül 5,4 milliárd forint körüli összeget kaphatott a könyvért.

Az énekesnő a 13 gyámság alatt eltöltött éveiről is nyíltan beszámol

Az Index október közepén írt Spears életrajzi könyvéről, ugyanis a színésznő a sajtónak is nyíltan beszélt arról, hogy a könyvben a gyámság alatt eltöltött éveiről is lerántja a leplet, és bevallotta, hogy mennyire boldogtalan volt ezekben az időkben.

Az énekesnő 2008-ban került bírósági gondnokság alá, miután egy fájdalmas válást követően leborotválta a fejét, ez pedig sokak számára arra utalt, hogy kiszámíthatatlan. A bíróság az ellenőrzést az apjának és egy ügyvédnek adta át a pénzügyi és személyes ügyei felett. Bár ezt követően a popsztár négy sikeres albumot is kiadott, mégis boldogtalannak érezte magát, és ahogyan ő fogalmaz, önmaga árnyékának. A könyv minden titokról lerántja a leplet, és nemcsak a családi kapcsolataiba enged bepillantást.

Párkapcsolatai is terítékre kerülnek

Kép: Northfoto

Kép: Northfoto

A botránykönyv nemrég került csak a boltokba, azt azonban már régóta tudni lehetett, hogy a kötetben az énekesnő nyíltan beszél régi kapcsolatairól. Már tavasszal több lap is cikkezett róla, hogy az exeknek bizony van okuk tartanai a megjelenő könyvtől. Spears ugyanis nyíltan beszél az abortuszáról, de a Colin Farrell-hez románcáról is.

A legnagyobb port talán az említett abortusz kavarta. Kiderült, hogy az apa Justin Timberlake volt, aki akkor, 2000-ben még nem kívánt apa lenni, így az abortusz mellett döntöttek, bár az énekesnő szerint, ha egyedül rajta múlt volna a döntés, sosem vetetette volna el a magzatot. Erről egyébként nemcsak a nemzetközi sajtó, de az Index is beszámolt.

Egy másik románc is terítékre kerül a könyvben, ami egyáltalán nem tűnteti fel Colin Farrell-t jó színben. A színész ugyanis egy „Nyomd a dudát, ha lefeküdtél Colin Farrell-lel” feliratú matricát adott Spearsnek a románcukat követően, írta meg a The Sun tavasszal.

A könyvet már idehaza is meg lehet vásárolni, és úgy tűnik, hogy sokan kíváncsiak itthon és külföldön is a popszár történetére.