Kép: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Hatalmas drámák között zajlik a harc Jákob Zoli szívéért

2023.10.30.Bulvár

Egyáltalán nem drámáktól mentes a Nagy Ő legújabb évada. Talán még az eddigieknél is nagyobb a harc a lányok között a mostani Nagy Ő kegyiért.

Október 10-én startolt a TV2-n a Nagy Ő új évada, amelyben ezúttal Jákob Zoltán milliárdos keresi a szerelmet. Már az első epizód is bővelkedett a meglepetésekben, legalább is Jákob Zoltán számára mindenképp, akiknek az egyik exe is feltűnt a kegyeiért versengő hölgyek között. Természetesen nem ez volt az egyetlen drámai pillanat a műsor elindulása óta, ugyanis szinte minden epizódban történik valami, ami felborzolja a kedélyeket, és bizony a hölgyek úgymond, semmitől sem riadnak vissza, hogy megnyerjék magunknak a Nagy Ő-t.

A rivalizálás már a legelső nap megkezdődött, amikor Jákob Zoltán épp csak, hogy megismerkedett a hölgyekkel, és az elmúlt hetek epizódjait figyelve a dráma és viták mindennaposak lesznek a műsorban. A 17 hölgy közül már többen búcsúztak a műsortól, így a verseny egyre csak élesedik. Drámákból tehát nincs hiány, sőt, volt már olyan alkalom is, amikor a műsorvezető Lékai-Kiss Ramónának kellett közbeavatkoznia.

Jákob Zoli exe is versenybe szállt a milliárdosért, de nemcsak ő az egyetlen visszatérő

Jákob Zoli már az első adásban is látott ismerős arcot, ugyanis Vivien, a 24 éves ügyintéző is meg akarja hódítani a Nagy Ő-t, akivel már volt egyszer viszonya a milliárdosnak, írtam meg a 168.hu a műsor első adása után. Egy másik lány is ismerős lehetett, ezúttal inkább a nézőknek. A versengő 17 lány között ugyanis felbukkant Virág is, aki Árpa Attila felesége szeretett volna lenni egy korábbi évadba, most viszont Jákob Zoltán szívét igyekszik megszerezni.

A Nagy Ő persze közel sem biztos benne, hogy Virág valóban őt akarja, ellentétben például  Adéllal, aki egyből egy menyasszonyi ruhában érkezett nem is titkolva szándékait.

De nemcsak a lányok személye okozott meglepetéseket Jákob Zoli és a nézők számára is, ugyanis egy kissé mesterkéltnek, mondhatni megrendezettnek tűnő verekedésnek is szemtanúi lehettünk. A drámát nem Vivien vagy Virág okozta, bár utóbbi részese volt a vitának. A verekedés kiváltója Nati volt, aki a virágokba öltözött Virág és Jákob Zoli beszélgetését zavarta meg. Virág próbálta Jákob Zolit magával vinni, hogy kettesben lehessenek, amire Nati úgy reagált, hogy meglökte a virágruhás szépséget.

Bármi megtörténhet: egyszerre két lány is rózsa nélkül maradt

Kép: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Kép: TV2/Bachelor – A Nagy Ő

Drámákban tehát nincs hiány, ahogyan fordulatokból sem. Volt ugyanis olyan epizód is már a műsorban, ahol egyszerre két hölgy is távozni kényszerűt, mert nem jutott nekik rózsa. Erről számolt be a 24.hu is, a lap szerint Adél, Vivien és Zsuzsa között dőlt el ki marad versenyben, a rózsát pedig Vivien kapta. Ez a döntés egyébként nemcsak a kieső lányokat lepte meg. Adél úgy fogalmazott, hogy nem is számított arra, hogy esetleg nem kap rózsát, tehát nagyon váratlanul érte a kiesés. Zsuzsa szerint pedig Jákob Zoli rossz döntést hozott azzal, hogy exbarátnőjét továbbra is versenyben tartja.

A hölgyek mindent bevetnek, hogy meghódítsák a Nagy Ő-t

Természetesen nem ez volt az egyetlen drámai pillanat a műsorban, már egy újabb komoly veszekedésnek is tanúi lehettek a nézők, amely, akárcsak az első adás verekedése, szintén Nati nevéhez köthető. A vita annyira eldurvult két lány között, hogy végül a műsorvezető Lékai-Kiss Ramónának kellett közbeavatkoznia, írta meg a Blikk. A vita Nati és Vivi között zajlott, ahol Nati még Vivien édesanyját is szidalmazta.