Fotó: Pozsonyi Zita

Így zajlik Tóth Gabi és Krausz Gábor válása

2023.10.30.Bulvár

Augusztusban a Facebookon jelentette be a válását Krausz Gábor és Tóth Gabi, a kedélyek pedig azóta sem csitulnak. Hetente többször is olvasni róluk, Tóth Gabit még mindig sokan támadják, Krausz Gábor inkább támogatást kap. De mi zajlik valójában a háttérben.

Augusztus közepén mindenkit sokkolt Krausz Gábor Facebook posztja, melyben bejelentette, útjaik párjával, Tóth Gabival külön utakon folytatódnak. Egy nappal később ugyanazt a szöveget tette ki az énekesnő is, egyetlen mondatnyi különbséggel. A sztárséf ugyanis úgy fogalmazott, hogy”fricskákat hoz az élet”, ebből pedig a sokan már le is szűrték, hogy Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes egyik tagjával csalhatta meg a férjét. A találgatások igaznak bizonyultak, és egyből népharag zúdult az énekesnőre.

Azóta minden héten olvasni valamit vagy Tóth Gabi új kapcsolatáról vagy Krausz Gáborról, és a cikkek alapján úgy tűnhet hosszú válási procedúrának néznek elébe, de valójában a színfalak mögött nem zajlik akkora dráma, mint azt sokan gondolnák, írta meg nemrég a Blikk.

A színfalak mögött nem történik akkora dráma, mint a közösségi médiában

A Blikk nemrég megjelent cikke szerint egy közeli barát nyilatkozott arról, hogy a sztárpár már meg is egyezet a közös vagyonról, de kislányuk, Hannaróza elhelyezésén sincs közöttük vita. Az említett barát szerint mivel a vidéki otthon és a hitel az énekesnő nevén van, ennek megosztása nem vita tárgya annak ellenére, hogy a sztárséf adóstársként szerepel a hivatalos dokumentumokban. Hannaróza felügyeletét is közösen kívánják gyakorolni, és jelenleg is fele időt tölt a kislány az édesapjával és az édesanyjával.

Bár kezdetben ment az adok-kapok a médiában posztok és fényképek formájában, most úgy tűnik, hogy a pár tükörsima válásnak néz elébe, és mivel nincsenek vitás kérdések, a bíróság hamarosan kimondhatja, már nem házasok. Bár a bíróság által kimondott válásra még várni kell, de az élet nem állt meg Tóth Gabi és Krausz Gábor számára.

Tóth Gabi az elmúlt időszakban kapott hideget-meleget

Fotó: Pozsonyi Zita

Fotó: Pozsonyi Zita

Minden héten újabb hír jelenik meg augusztus óta Tóth Gabiról, a fellépéseiről vagy épp arról, hogyan teljesít a Sztárban sztár lesz zsűrijeként. A közösségi médiában nagyon sokaknak megvolt a véleménye az énekesnőről, illetve új kapcsolatáról a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével. Az elmúlt időszakban az énekesnő többször is nyilatkozta, hogy mennyi támadás érte, de erről nővére, Tóth Vera is többször nyilatkozott.

Úgy tűnik, hogy Krausz Gábor is továbblépett 

Krausz Gábort a közösségi médiában inkább támogatják a rajongók, és úgy tűnik, hogy a sztárséf is próbálja élni az életét a válás ellenére is. Nemrég jelentette be, hogy új Zentai Péter üzletember öt szállodából álló Hilaris Hotels szállodaláncának executive chefje lesz, melyről az Index is beszámolt. Emellett a tévéképernyőkön is feltűnik, de nem szakácsként láthatjuk, ahogyan a Séfek séfében, hanem a Dancing With The Stars táncosaként Mikes Anna oldalán. Bár sokan úgy vélik, összejött a partnerével, a valóság azonban az, hogy jelenleg csak a táncparketten alkotnak egy párt.