Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Nem várható békülés a Harry herceg és a királyi család között

2023.11.30.Bulvár

Újabb csalódást okozott a királyi családnak Harry herceg és Meghan Markle döntése, és úgy tűnik, egyhamar nem lesz békülés a Sussex hercege és a családja között.

Az elmúlt időszakban több lap is cikkezett Harry hercegről és Meghan Markle-ről, akik nemrég azzal borzolták a kedélyeket, hogy amíg egy New York-i csúcstalálkozón vettek részt az éghajlatváltozás mentális egészségre gyakorolt káros hatásáról, ezt követően egy Dassault Falcon 7X típusú magánrepülőgéppel repült New Jersey-ből Canouanba, ami egyáltalán nem a legkörnyezetbarátabb megoldás a közlekedésre.

Bort isznak, és vizet prédikálnak – írta meg a Ripost, de számos más lap is beszámolt az utazásukról, és hogy mennyire felháborítónak tartják sokan a viselkedésüket. Pár nappal később azonban már egy újabb hír kapott szárnyra, hogy ezúttal nemcsak a közvélemény fejezte ki csalódását velük kapcsolatban, hanem a királyi család is. Harry herceg és Meghan Markle ugyanis állítólag nem tölti a karácsonyt a királyi családdal, annak ellenére, hogy várhatóan Londonban tartózkodnak majd. Erről nemrég a Life.hu is beszámolt.

III. Károly király nem látatja az unokáit

Bár III. Károly király békülne fiával, és annak családjával, de úgy tűnik, hogy egyhamar nem lesz béke a királyi család és a feleségével Amerikába költöző Harry herceg között. A blikk.hu nemrég arról is írt, hogy bár III. Károly király öt gyönyörű gyerek nagyapja, unokái közül csak hárommal tartja, illetve tarthatja a kapcsolatot. Vilmos herceg gyermekeit, Györgyöt, Saroltát és Lajost rendszeresen látja a király, és velük jó is a kapcsolata, ugyanakkor Harry herceg gyermekeivel egyáltalán nincs kapcsolata.

Ennek persze fő oka az, hogy Harry családjával Amerikába költözött, így a távolság megakadályozza, hogy napi kapcsolatba kerüljenek. Ennek ellenére persze lenne lehetőség a találkozásra, amennyiben Harry londoni látogatásai alkalmával magával vinné a feleségét és a gyerekeit is, de erre még nem került sor.

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Még a legendás II. Erzsébet, Harry nagymamája temetésére sem vettek részt, és úgy tűnik a közeljövőben sem kerül sor arra, hogy III. Károly király hasonlóan jó nagyapa-unoka viszont alakítson ki  kis Lilibettel és Archieval, mint a másik három unkájával.

Egy teória szerint Meghan Markle életrajzi könyvében Katalin hercegnét fogja támadni

Nemrég szárnyra kapott egy olyan pletyka is, mely szerint a jövőben Meghan Markle is megjelentet egy életrajti kötetet, amelynek célpontja Katalin hercegné lehet. Erről a Metropol számolt be, a lap szerint Meghan viszonya meglehetősen feszült a királyi család több tagjával, köztük Vilmos herceggel és Katalin hercegnével is, erről pedig várhatóan életrajti könyvében is beszámol majd, ha a kötet valóban megjelenik.

Harry herceg saját életrajzi könyve idén jelent meg Tartalék címmel, és már ez is nagyon felborzolta a kedélyeket. Phil Dampier királyi szakértő és író szerint, ha valóban megjelenik a sussexi hercegné könyve, melyben Katalint támadja, az valószínűleg az utolsó csepp lesz a pohárban, és végleg elmérgesíti a viszonyt a két hercegné, és persze a hercegek között is.