Kép: nbcnews.com

Megromlott sztárházasságok: idén több sztárpár is bejelentette, válik

2023.12.20.Bulvár

Úgy tűnik a 2023-as év a sztárválások éve lesz. Hazai és nemzetközi sztárpárok közül is többen jelentették be idén, véget ér a házasságuk.

Augusztusban nagy port kavart Tóth Gabi énekesnő, és a sztárséf, Krausz Gábor válás, amely azóta is téma a közösségi médiában. Ám nem ők az egyetlenek, akik idén bejelentették, véget vetnek a házasságuknak. Nem sokkal később Joe Jonas és Sophie Turner szakításáról is cikkeztek a lapok, de más sztárpárok házassága is véget ért, amelyek szintén megjelentek az újságokban. Az elmúlt években egyre több a válás Magyarországon is, de a sztárvilágban ennyi kapcsolati megromlásról rég lehetett hallani, mint idén, vagy talán soha.

Az okok páronként különbözőek, vannak, akik félrelépés miatt bontják fel a kapcsolatukat, mások több tíz évnyi házasság után döntöttek a válás mellett. Lássuk, mely sztárpárok kapcsolata ért véget a közelmúltban.

Idén már nemcsak Tóth Gabi és Krausz jelentette be, hogy válik

Talán az egyik legmegrázóbb bejelentés augusztusban érkezett egy facebook-on érkezett, amikor Krausz Gábor egy rövid posztban jelentette ki, végleg különválnak útjaik Tóth Gabi énekesnővel, akivel tavasszal még a közös otthonuk felújításáról számoltak be a lapoknak. A posztot követően hamar elindultak a találgatások az okokat illetően, és Krausz Gábor megfogalmazásának köszönhetően gyorsan ki is derült, hogy a válás oka, hogy Tóth Gabi a vele turnézó Fricska Táncegyüttes egyik tagjával melegedett össze, aki azóta már vele él.

De nem ők az egyetlenek, akik idén bejelentették, válnak. Tavasszal a Peller Anna és Lukács Miki egy videóban jelentette be, külön válnak útjaik, erről a Blikk is beszámolt, ahogyan arról is, hogy kapcsolatuk végét nem egy harmadik fél felbukkanása jelentette, hanem az, hogy már nem lángol közöttük a szerelem.

Ősszel egy újabb hazai sztárválásról is beszámoltak a lapok, többek között a Femina is, ezúttal Dudás Miki jelentette be az Instagramon, hogy 9 év és két gyermek után válnak Szigligeti Ivett-tel. A sportoló az Instagramon egy rövid üzenetben írta meg, hogy elmúlt a régi szerelem, és különválnak feleségével, de a gyerekeket közösen kívánják nevelni.

A hollywoodi sztárok közül is sokan döntöttek idén a válás mellett

Kép: nbcnews.com

Kép: nbcnews.com

A hollywoodi sztárpárok között több is akad idén ősszel, akik szintén a kapcsolatuk végét jelentették be. A legnagyobb port a már említett Joe Jonas és Sophie Turner kapcsolatának megromlása kavarta, akikről hetekig lehetett olvasni a lapokban. Az Index is megírta, hogy mennyire elmérgesedett a gyerekek elhelyezése körüli vita a két sztár között. Turner Angliában nevelné gyermekeit, de apjuk viszont Amerikában tenné ugyanezt. Bár úgy tűnik a párnak azóta sikerült megegyeznie, a házasságuk felbontása így sem lesz teljesen zökkenőmentes.

Rajtuk kívül is akadt idén olyan nemzetközi sztárpár, akik szintén bejelentették a válást. Bár erről már voltak pletykák, de végül szeptemberben jelentette be az Oscar-díjra jelölt színész, Hugh Jackman, hogy 27 év házasság után elválik feleségétől, Deborra-Lee Furnesstől. A legújabb sztárválás pedig Meryl Streep nevéhez köthető, aki nemrégiben osztott meg egy rövid közleményt, amiből kiderül, 45 év után ér véget kapcsolata szobrász férjével, számolt be róla a Blikk.